WOW

publicerat i Desmond, Träning;
Så fin som Desmond var idag har han aldrig varit förut när jag ridit! Tillochmed Nina som red samtidigt som mig sa i slutet av passet att hon tyckte att han hade sett superfin ut. Jag kunde inget annat än att hålla med.
 
Vi jobbade mycket med galoppen. Fattningar från både trav och skritt och även en del förvänd galopp. Jag fokuserade mycket på mina händer,att hålla upp de samt böja på armbågarna. Detta visade sig ha världens effekt på Desmond som blev en helt annat häst!! Han gick jättefint i formen och sög verligen tag i bettet. Åh jag blir så glad <3
 
Vi övade även lite på olika rörelser från dressyrprogram. Även då skötte han sig utmärkt. Jag testade på att samla galoppen på kortsidorna för att sedan länga på långsidorna och det funkade hur bra som helst. Vi brukar ha lite svårt för det men idag gick det himla bra. 
 
En sak som jag märkte var att han hade väldigt svårt för att korta galoppen när vi red den förvänd. Han sprang liksom iväg lite och blev en aning studsig. Det beror säkert på att han inte har så bra balans och att han känner sig lite vinglig. Även jag kände mig lite vinglig,haha ;) 
 
Vi avslutade med att hoppa några språng på en oxer som stod uppe i ridhuset. Även där kändes han superfin.
 
 
 
Jag kan inte vara annat än supernöjd efter dagens pass. Han är så fantastisk "min" lilla häst <3
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :